‘IT works for you’

iterim : waarom

Voor als mijn slogan “IT works for you” niet (meer) voor u geldt.

 

Herkent u dit:

 

Een digitale transformatie is complex, maar wat is hiervoor nu een goede onderbouwing en wat doe ik aan de weerstand van personeel bij ICT veranderingen?

Of mogelijk heeft u tijdelijk extra handen of denkkracht nodig. In welke sector u bedrijf zich ook bevindt: Telecom, energie, publieke sector of financiën. Iterim is er voor u.

 

Informatie technologie voor uw bedrijf moet gewoon werken zoals het bedoeld is: ondersteuning bieden aan uw bedrijfsdoel.

 

Ik help u dat doel (weer) te behalen. Hoe? Door de benodigde antwoorden te vinden en de uitvoering te regelen, waardoor IT weer voor u gaat werken. Dit vereist unieke combinaties van eigenschappen die ik door de jaren heen heb ontwikkeld, maar ook in de genen heb meegekregen. Een beetje van mijzelf een beetje uit het nest. Lees maar eens bij iterim : wie.

Iterim is onder andere actief in de volgende sectoren;

Telecom

Van order tot incasseren tot monteurplanning. Met alle processen en diverse aanpassingen daarin, heb ik ervaring opgedaan als designer, business analist, product owner en scrum master. Tevens ervaring met mobiele en vaste service en core netwerken in deze sector.

Energie

Voor deze sector heb ik als scrum master ondersteuning verleent voor de ontwikkeling van een klanten / bedrijven webportal en contactloze betaal functionaliteit.

Financiën

Product owner rol voor een vakbond om complete proces implementatie van het Microsoft financiële en inkoop systeem af te ronden. Tevens product roadmap definiëren en uitdragen.
Introductie van scrum agile werken vanuit ambassadeurs rol.

Publieke sector

Focus als scrum master bij de migratie naar een cloud CRM-omgeving in de zorg, het implementeren van gepersonaliseerde (Sitecore) websites en de teams hiervoor klaarstomen.

iterim

Arnoud den Ambtman

(06) 16471595